Tantra Sex Teacher Trainer Thuis - Opleiding

Tantra is een oude esoterische traditie uit het Oosten. De oorsprong ligt in india en gaat terug tot duizende jaren voor onze jaartelling. In het Hindoeisme en het Boeddhisme vinden we Tantrische geschriften en ideologieen terug, evenals Tantrische praktijken zoals yoga, meditatie, visualisering, rituelen, transformaties en sprirituele seks. Tantra, een Sanskriet woord, zou 'weefgetouw' of weven betekenen.

Deze definities grijpen terug naar het fundamentele concept van de continuiteit tussen de energie van een individu en de universele energie. Naarmate Tantra populairder werd in eht Westen, zijn de interpretatie en de vertolking ervan veranderd. In het Westen spreken we vaak van neotantra of  'New age Tantra', waarbij de focus hoofdzakelijk ligt op het principe van de spirituele seksualiteit , als een manier voor koppels om meer betekenis en genot in hun liefdesspel te brengen.

In sommige culturen wordt seks gezien als zondig, maar Tantra is een spiritueel systeem waarin seks heilig is. De seksuele daad wordt vereerd als een weg naar het goddelijke.Tijdens Tantrische seks laten geliefden hun seksuele energie niet alleen vermengen met elkaar lichaam en wezen, maar ook met het goddelijke bewustzijn.

 

Deze online Tantra opleiding van het ROSS is bedoelt voor mensen die meer willen dan alleen gewone sex.

Niet even snel maar voor mensen die in hun priveleven een echt seksuele voldoening willen krijgen en geen toevlucht meer willen hebben voor: snelle oplossingen zoals onze moderne cultuur ook wel rijk word van bijvoorbeeld, verkoop van fastfoodseks , de meesten mensen hebben tegenwoordig duidelijk iets voedzamer nodig.

Vandaar dat het ROSS deze online opleiding geeft. Dit is ook voor koppels of alleenstaande ect,,voor iedereen die niet naar de praktijkweekenden wil i.v.m drempel vrees , schaamte ect. Het is namelijk van groot belang dat je tijdens de Tantra Sex helemaal jezelf bent. En dat er totaal geen schaamtes bij komen kijken. Dit gebeurt overigs wel op praktijkdagen en dat belemmert het genot en jou groei. Dit hoeft nu niet meer , nu kan je heerlijk thuis gaan experimenteren.

 

Deze opleiding is ook bedoeld dat je straks zelf les kan gaan geven.

Je leert hoe men zich helemaak kan laten gaan. Je leert hoe je over je eigen schaamtes kan komen, je leert jouw eigen lichaam beter kennen. Je leert je eigen 'ik' kennen . En dit kan je allemaal over brengen op jouw eigen cursisten of gewoon voor jezelf samen met jouw partner of vriend of vriendin. Je bouwt een intieme band op alle niveaus, zowel lichamelijk emotionele, seksueel als spritueel. Tijdens de seks laten de geliefden de seksuele energie niet alleen versmelten met elkaars lichaam en ziel, maar ook met het goddelijke kosmische bewustzijn. Elk moment van seksueel contact wordt als orgastisch beschouwd, niet alleen de uiteindelijke ontlading. Je gaat genieten van elk extatisch moment van het samenzijn.

 

Spanningen

Met alle spanningen waar moderne koppels mee geconfronteerd worden, is Tantrische seks misschien relevanter dan ooit. Vergeet voor nu de fastfoodoplossingen en probeer Tantra Sex. Dit wordt jouw weg naar een spiritueel geluk, seksueel genot en langdurige liefde.

 

Inhoud van de online opleiding Tantra Sex Teacher Training:

**Geschiedenis, Polariteit van seks, Meervoudig orgasme voor mannen, Tantra en Yoga, Tantra en jezelfacepteren, aan de basis werken, tijd voor Tantra, éénheid, Een heilige plek, Bandhas en Tantrische fitness voor hem en haar, Tantrische dans, Huiswerk-Opdrachten.

** Chakra’s, Meditatie een Tantrische instelling, Shiva en liefde, Zuiveringsritueel, Ademhaling en oogcontact, Koninkrijk van het goddelijke, Shiva en devi, Shivalinga, Tantrische aanraking van erogene zones, Tantrische seks en ontlading , Opdrachten.

**Helemaal laten gaan, Tantrische aanraking, Tantrische seks en haar ontlading, Rollenwissel, Steunen voor de seks, Tantrische draai, Opdrachten.

**Tantrische Seks, Erotische massage , Tantrische kus, Één worden met Tantra, De eerste Soetra, Haast en klaarkomen, Neuroses, De tweede Soetra, Trillen, Massage van de yoni, Massage van de lingam, De derde soetra, vergeet jezelf, Technieken en verband, De vijfde techniek, Haar heilige plek, Zijn heilige plek, opdrachten.

**Kosmische orgasme Veroordelen, Openbaring, Gevoel van geluk en warmte, wederzijdse tantrische masturbatie, Gunnilingus, Seks is het begin, Wetenschap, Stimuleren van de clitoris, Penetratie, Meditatieproces helpen, Sek energie, Rust en Geniet, Geslachtsdaad, De eikel en het frenulum, De penis, Opdrachten.

**De overgave, Gecharmeerd, Fellatio, Anaalspel, Seksenergie, Uitstelling, Centrale punt van Tantra, Meditatieve ervaring, Anaal plezier voor haar, Anaal plezier voor hem, Levenskracht en seks, Penetratie verlengen, Tantrisch stoten, Genot geen wellust, Opdrachten.

**Hoe werk de Tantra in de praktijk, Boeddha, Confrontatie, droge orgasme, Seksspeeltjes voor haar, Oefeningen, Sekspeeltjes voor hem, Kama Sutra, Lotushouding, Bewust wat je waarneemt, De man boven , De vrouw boven, Billenstand, Opdrachten.

**Stap voor stap naar Tantra Sex leraar, Praktische informatie, Tijd , Lesgeld, Nazorg, Tantra Teachers opleiden, Intake, Basisvaardigheden, Lesmateriaal, Seksualiteit, Ademhalings oefeningen, Prettige plek, Motivatie test, Examen.**


Prijs van de opleiding: 325,-

Dit is inclusief verzenden + Examen er komen verder geen kosten bij.