Saarganjobaalja  Meditatie - Healing  Teacher Opleiding

De Saarganjobaalja opleiding is bedoeld voor iedereen die buiten gewonen voordelen van Mediteren en Healen op hoog niveau kan ervaren. Het hoogste Energetische Healing Meditatie nu ook online te leren. Meditatie vormen zijn al eeuwen oud en worden door miljoenen mensen uitgevoerd.Daarbij heeft elke bestaande meditatie vorm, zijn eigen bijzondere eigenschappen en krachten.

Aan die lijst van meditatie vormen is nu een prachtige nieuwe Meditatie Healing aan toegevoegd. In het Oosten van Hongarije is door kennis en ervaring het Pad van Saarganjobaalja ontstaan. Dit is de hoogste en krachtigste meditatie vorm en Healing ooit ontwikkeld. Door middel van zes verschillende inwijdingen met samenwerking met symbolen en mantra's, is de werking van de ''Energetische energie'' velle malen hoger dan ieder ander Meditatie en Healing vorm.

Saarganjobaalja is in staat om zodanig een lang en optimale werking te creeren die het menselijk lichaam, geest en gedachten nodig heeft. Saarganjobaalja geeft de  mogelijkheid om zelf kennis te maken met het  mediteren. Jezelf Healen , Anderen Healen, Afstand Healen, Dieren Healen. Je wordt Saarganjobaalja Master, zodat je anderen les kunt geven die dan ook overigens kennis gaan maken met deze krachtige Healing vorm.

Tijdens andere vormen van mediteren en healing vormen worden de krachten, de intuitieve gedachten samen met de Trance Healing en meditatie vorm gaan niet verder dan waar op dat moment heen kan gaan dat stopt meestal tot het 6e 7e en bij uitzondering tot de 8e Chakra niveau. Bij Saarganjobaalja gaat de Energetische Saarganjobaalja kracht tegen het Goddelijke aan dat tot  11de en  tot bijna 12e Chakra aan.

Het voordeel hiervan is dat er veelal antwoorden , inzicht , inspiratie, verwerking , creativiteit, fantasie, doorzettingsvermogen , wilskracht, vastberadenheid, aanpakken van faalangst, emoties, trauma's, verwerking van onverwerktverdriet, inzicht bij beslissingen, heldere kijk op de toekomst, angst overwinnen, hulp keuzes maken, oplossingen vinden, geduld creeren, liefde, steun , warmte vanuit het hart, bescherming, concentratie op werk en/ of studie, Channelen, reis naar binnen, transmeditatie helderziendheid, heldervoelend, situaties beter aanvoelen, zelfverzekerd, Spirituele hoogste groei , Totale overgave zal zijn .

Hoog stress niveau speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de mens bepaalde ziekten die op kunnen spelen. Er is een verband tussen meditatie en gezondheid. Mediteren houdt sterk verband met een betere lichamelijk gezondheid. Dit wordt dagelijks opgenoemd en is tevens bewezen.

 

De volgende onderdelen worden tijdens deze opleiding behandeld:

*We leren ons doel kennen en vaststellen

*Neem de basis in acht

*Wat is Meditatie

*Saarganjobaalja leren

*Houding en positie

*Plaats en tijd

*Gedachtenweb

*Focus

*Diversen Oefeningen

*Visualisatie (Geestesoog)

*Vergeving

*Weerstand

*Valstrikken voor de geest

*Uitleg symbolen

*Mantra's

*Ademhaling

*Gehechtigheid vasthouden

*Gebruik van verlangens

*Bewegend mediteren in een flow

*Bewegend mediteren met Mantra's

*Rust vergroten

*Geleide meditatie

*Gebruik van muziek

*Mindfulness en waakzaamheid

*Toewijding het laten gaan met hehulp van Saarganjobaalja

*Saarganjobaalja pad

*De weg

*Chakrameditatie

*Bezinning

*Innerlijke geest en het focuspunt

*Vertrouwen

*Angst tegen de muur

*De kracht van de stilte

*Affirmaties

*Een woord

*Genezing

*Voorbij de vorm

*Karaktertrekken

*Kracht van kiezen

*De reis

*Op koers blijven 

 

De Kracht symbolen en de inwijdingen

Inwijding 1 - Sa Alja

Inwijding 2 - Sa Argwa

Inwijding 3 - Sa an ha

Inwijding 4 - Jo sah

Inwijding 5 - Baisja

Inwijding 6 - Aljah Healing ( het hoogste goed) Tevens het laatste symbool.

 

De Saarganjobaalja opleiding wordt nu ook online gegeven .

Het Opleidingpakket wordt thuis bezorgd.

 

 

Contact ROSSDe kracht van Mediteren en Healen is Saarganjobaalja.

Dit is goed voor meer zelfvertrouwen. Minder angsten en onzekerheden. Meer concentratie en focus. Verhoogde creativiteit. Beter stressmanagement. Bewuster leven. Verbeterde gezondheid Groeiend acceptatievermogen. Meer authenticiteit en eigen kracht. Lagere bloeddruk.

Saarganjobaalja is een Internationale Meditatie Healingvorm vanuit Oost - Europa en deze vorm van Healen en Mediteren wordt momenteel het meest beoefend: Na Reiki - Kundalini- Vispassana gaat Saarganjobaalja nog verder het voordeel hiervan, het is gemakkelijk toepasbaar in het leven van alledag. Er is een directe link ontdekt tussen Mediteren en Healen en emotionele intelligentie: door deze manier van meditatie ontwikkel je motivatie, concentratie sociale vaardigheden en empathie.

 

Saarganjobaalja, oftewel de Samara Tamis methode van natuurlijk genezen op een Energetische manier waarbij de Energetische Energie word doorgegeven. De Energetische energie stroomt vanuit de Kosmos, via de behandelaar naar de client. Deze energie wordt Saarganjobaalja genoemd. De naam Saarganjobaalja wordt tevens gebruikt om de behandelmethode op zich aan te duiden.Saarganjobaalja als geneeswije is in de 20e eeuw in Hongarije ontwikkeld door 'Samara Tamis' ook wel (Chand Atma Kaur) genoemd op basis van energetische gidsen en medicijnman op Boeddhistische geschriften.

De techniek van Saarganjobaalja is handoplegging samen en mediteren op hoog niveau. De methode kan uitgebreid worden met Symbolen en Mantra's en Yoga. Iedereen kan met Saarganjobaalja leren werken door de juiste lessen te leren. Na de lessen zal er ingewijd worden met de methode door een Saarganjobaalja Master. De Saarganjobaalja gaat vele stappen verder dan Reiki en Kundalini Sjamanisme samen.

Met Saarganjobaalja Mediteer je verder dan je kan zien. Deze Energetische Energie stroomt door alles en iedereen wat leeft en is daarom ook voor iedereen beschikbaar. Bij een inwijding door een Saarganjobaalja Master wordt de verbinding tussen de Saa - gan en de jo - ba - alja hersteld en is in de inwijding in staat om deze energie door tegeven aan zichzelf en anderen. De Saarganjobaalja Energie stroom uit de Sa Alja waar alle energie uit voorkomt, de kosmos.

Saarganjobaalja is niet gebonden aan religie of andere beschouwing. De Sa Alja methode van natuurlijk genezen is in te passen in bijna elke religie en te combineren met praktisch alle andere natuurlijke / energetische geneeswijze.Ervaring van Saarganjobaalja kan gepaard gaan met sensaties van zeer warm, wind als koude tinteling, trillingen en energie stromingen door het hele lichaam.

De Saarganjogaalja-energie is een stroom uit de kosmische bron van alle energetische energieen en deze dient met respect behandeld te worden. Het is een heilig geschenk voor alle mensen om te komen tot genezing en die een enorme spirituele groei willen ondergaan.

 

Saarganjobaalja als geneeswijze is ontwikkeld in de 20 eeuwse Hongarije Samara Tamis en is na 2012 verspreid over heel Europa. Op 4 okt 1973 werd in Amsterdam Samara Vlok-Tamis geboren, als een blije baby, en active kleuter, viel er niet zoveel aan haar op te merken. Tot dat er op haar 4 jarige leeftijd ontdekt werd , dat ze gave bezat die andere niet begrepen.

Ze zag dingen die voor ander onzichtbaar bleven , en er gebeurde dingen die voor andere onverklaarbaar zijn. Het moment dat Samara iemand aanrakte kwam er zoveel warmte van haar dat mensen opmerkte ik heb Samara aangeraakt de pijn plek gloeide en de pijn nam gelijdelijk af dat was niet het enige er was meer.

In 1973 was het paranormaal zijn, iets wat niet serieus genomen werd. Zij zag ze nam waar en sterker nog ze kon ermee communiceren op de details nauwkeurig. Het werd door mensen niet geloofd, en de paranormale werd meestal als een beetje vreemd gezien. De paranormale gave zorgde ervoor dat er ineens anders tegen Samara aangekeken werd, en dat Samara een beetje een éénling werd.

Terwijl speeldoosjes, in haar kamer automatisch begonnen te spelen, meubels verschoven , lampen gingen heen en weer en zelfs de elektrische aparaten vielen regelmatig uit. Bij de kasa in de supermarkt stopte het computer systeem als ERROR de deuren gingen automatisch open en de lift van een gebouw ging niet omhoog of omlaag. Samara kon vaak geen geld halen bij de pin automaat als haar Energie te ver uit stond. Dit zorgen ervoor dat ze haar pinpas en geld niet meer kreeg alleen een zwart beeld waar het personeel van de bank geen raad mee wisten.

Samara praatte met geesten communceerde met Gidsen , MedicijnGidsen die haar bezochten en informatie doorgaven.Voor Samara was het allemaal geen probleem, en ze maakte van de mogelijkheid gebruik om haar gave meer en meer te ontwikkelen. Het voelen van energieen en door handlegging om genezing op het lichaam te verminderen of zelf weghalen, werd voor Samara steeds makkelijker, en het koste haar steeds minder moeite om in contact te komen , met overledenen communiceren, het oplossen van misdrijven, vermissing was tijdens Trance meditatie tot op de punt nauw keurig een opgeloste zaak.

Maar ook het geven van advies aan mensen , met lichamelijke en geestelijke klachten werd een steeds vaker terug komend item. Tijdens één van haar vele meditaties, werd haar geadviseerd om haar ontwikkeling nog verder uit te gaan bereiden. Reiki Master en Kundalini Master Sjamaan, Engergetische arts Healer TCM arts werden de volgende stap hierin. Het werken en behandelen met levens energiën ( waar Reiki en Kundalini uit opgebouwd zijn), gaf het idee om deze kennis  zelf toe te passen, maar er was meer.........

Samara vertrok naar Hongarije waar zei helemaal aan zich zelf kon werken met de optimale rust van de natuur. Hiermee bleek Samara  in staat om zichzelf nog hoger te ontwikkelen. Door gave en opgedane kennis is Samara instaat geweest, om samen met haar Gidsen een meditatie te ontwikkelen die vele malen sterker is dan Reiki en Kundalini bij elkaar. Na maanden Trance Meditatie met de pen in haar hand is dan ook de SAARGANJOBAALJA geboren.

Wereldwijd is er nog niemand geweest, die in de mogelijkheid was , om een meditatie te ontwikkeling die gebasseerd is op ENERGETISCHE ENERGIËN. Ook het verwoorden en verwerken van de kennis en lesstof, in een online studie is hierin volledig nieuw. Als Lerares bij R.O.S.S  wijst zij cursisten en docenten de weg over het pad van  SAARGANJOBAALJA , Samara geeft iedereen de mogelijkheid om deze spirituele ontwikkeling meditatie en healing de uitdaging aan te gaan.

Wij wensen u veel kennis en voldoening bij het volgen van deze opleiding.

De handen boven het hoofd Hisaja heet welkom , nu kan de Healing en de oproep van de Symbolen beginnen.


 

 

De Dr. S Vlok/Tamis - methode ,van natuurlijk genezen wordt altijd onderwezen in zes graden. Deze vertegenwoordigen verschillende niveaus van werken met Saarganjobaalja. Na een inwijding in de eerste graad kan een cursist werken met de Saarganjobaalja - Energie. Hij of zij kan deze gebruiken voor zichzelf of anderen door de de naam in het symbool te plaatsen en deze kan overbrengen als healing naar een ander toe, of naar zichzelf. Er zit bij elk symbool Mantra's waar elke maand op gemediteerd dient te worden als extra versterking voor eigen healing en krachtige behoud van de Kracht - Energie Saarganjobaalja. 

Je kunt op Fysiek niveau , Mentaal en Emotioneel Niveau werken. Verder kun je ook de Saarganjobaalja geven op afstand en als healing op andermans lichaam geeft.

Op elke inwijding in een graad volgt een zuiveringsperiode dit is omdat de frequentie van je energie bij elke andere graad verhoogd is waardoor weer nieuwe blokkades zijn losgekoen. Om deze reden is het verstandig om een periode van een paar weken te laten zitten tussen de inwijdingen in de opeenvolgende graden.

Wat kan je verwachten per ingewijde gradensysteem en waarvoor intezetten?

**Na een inwijding in de eerste graad kan een cursist werken met de Saarganjobaalja-energie. Hij of zij kan deze gebruiken voor zichzelf of voor anderen door het symbool aan te roepen en hier de naam van de ontvanger in te vermelden deze kan mentaal veel losmaken dit helpt o.a bij: Creativiteit , fantasie, doorzettingsvermogen , inspiratie voor jezelf en voor de ander overtebrengen, wilskracht, vastberadenheid, energie overbrengen, . Dit symbool heet de Sa - Alja en werkt na de zesde inwijding samen met de Al - jah.

**Na een inwijding in de tweede graad kan een cursist werken met de Saarganjobaalja - energie. Hij of zij kan deze gebruiken voor zichzelf of voor anderen door het symbool aan te roepen en dit symbool kan ook samen met andere symbolen ingezet worden dit wordt allemaal behandeld in de opleiding. Dit symbool heet de Sa - Argwa . Deze helpt bij Intresse in boeken, muziek, studies, andere baan, verandering van levensloop, advies, inzicht bij beslissingen , confrontaties aan gaan, heldere kijk op de toekomst , angst overwinnen, hulp bij keuzes maken, oplossingen,

**Na een inwijding in de derde graad kan een cursist werken met de Saarganjobaalja - energie. Hij of zij kan deze gebruiken voor zichzelf of voor anderen door het symbool aan te roepen en dit symbool kan ook samen met andere symbolen ingezet worden . Dit symbool heet de Sa An Ha. Deze helpt bij geduld , liefde ,steun , warmte vanauit het hart, bescherming concentratie verwerking bij verdriet, hart open zetten channelen , trance meditatie , gidsen , overleden.

** Na een inwijding in de vierde graad kan een cursist werken met de Saarganjobaalja - energie. Hij of zij kan deze gebruiken voor zichzelf of voor anderen door het symbool aan te roepen en dit symbool kan ook samen met andere symbolen ingezet worden. Dit symbool heet Jó - Sah. Deze helpt bij rouwverwerking , Hulp bij trance meditatie verder dan je kunt kijken en beter geconcentreerd te blijven. Concentratie zoals werk , studie, helpt ook bij hyperstress situaties, ADHD voor jezelf en overbrengen op de ander met behulp van het eerste symbool, reis naar binnen / onder begeleiding van het symbool en mantra's, meditatie op hoog niveau , derde oog concentratie activatie, helderziendheid, heldervoelend, channelen, reincranatie, vorige levens meditatie, intuitieve ontwikkeling.

**Na een inwijding in de vijfde graad kan een cursist werken met de Saarganjobaalja - energie. Hij of zij kan deze gebruiken voor zichzelf of voor anderen door het symbool aan te roepen en dit symbool kan ook samen met andere symbolen ingezet worden. Dit symbool heet Báj - Sja. Deze helpt bij belangrijke informatie, ( ontvangen zesde zevende achtste zintuig) krachtige inzicht op vragen, duidelijke kijk op het nu, situaties beter aanvoelen, doorzetingesvermogen, op je doel afstappen, fouten onder ogen zien en oplossingen vinden hierin, zelfverzekerheid, gronden hulp bij het aarden ,

** De laatste zesde inwijding de krachtigste inwijding van de Saarganjobaalja dit symbool heet Al-Jah . Hij of zij kan deze gebruiken voor Healing op hoog niveau zowel mentaal als Handoplegging. Met deze inwijding staan alle kanalen open en gaat bijna tegen het hoogste goed aan. Het goddelijke. Dit symbool is inzetbaar samen met alle andere symbolen. Het hoogste doel, enorme Spirituele groei, Paronormale gaven, Mediteren tegen het goddelijke aan, totale overgaven ( Mag alleen op verzoek gedaan worden ) nooit zonder toestemming van de ontvanger. Healing op afstand werk lang door op de ontvanger + Handoplegging op het gehele lichaam voor behandelingen voor zelfbehandelingen + Behandelingen bij clieenten . Het laaste graad is ook de Mastergraad . De cursist leer nu ook met de symbolen en de bij behorende Mantra's te werken en wanneer en waarvoor deze dient gebruikt te worden.

Hoe meer we met de Saarganjobaalja Mediteren - Healen of Cursisten leren Mediteren met of zonder Saarganjobaalja. Met de Handlegging voor de totale overgaven op het lichaam of voor op afstand is een hemels gevoel en werkt langer door dan welke andere Healing vorm dan ook . Éénmaal in aanraking met de Saarganjobaalja men wil niet anders meer.