*Hoe lang kan ik over de opleiding doen?

-De opleiding is in u zelf ingedeelde tijd te volgen. De opleiding is maximaal twee jaar geldig. Mocht het zo zijn dat je de opleiding niet volbracht heeft dan, is deze te verlengen met één study jaar extra. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Per jaar kost dat 99,- euro.

 

*Is het ook mogelijk om een tussen stop door te geven binnen in de twee jaar?

-Ja , mocht het zo wezen dat u een tijdelijke stop wilt zullen wij uw datum verlengen . De datum begint weer te lopen als u aangeeft om weer volledig de studie te hervattten. Hiervoor hoeft u alleen maar een email te versturen naar de klantenservice: onlinestudies@outlook.com

 

*Hoe word ik begeleid?

-U krijgt één op één begeleiding via E-mail support. Een eigen leraar aangewezen die u alles kunt vragen over u gekozen opleiding. Uw leraar stuurt de huiswerkopdrachten terug met cijfer en een beoordeeling + commentaar voor u verdere persoonlijke groei.

 

*Mag ik lesgeven na het behalen van mijn studie?

-Ja, op het moment dat u geslaagd bent mag u wereldwijd les geven met de beroepsondersteuning van het S.S.M.H.G.

 

*Moet ik mij apart aanmelden voor de beroepsvereniging S.S.M.H.G?

Neen, als u geslaagd bent word u automatisch aangemeld bij het S.S.M.H.G en krijgt u daar een certificaat van met uw persoonlijke gevens. U komt bij het S.S.M.H.G in een database te staan. Mocht u vragen hebben tijdens uw vak  'over  het lesgeven' dan is het toegestaan om de mensen door te sturen naar het S.S.M.H.G/R.O.S.S of het K.Y.T.T. voor overige vragen en of registratie informatie/erkenning.

 

*Waar kan ik de lessen volgen? In welk land?

Overral ter wereld als u een PC/laptop heeft , en een internet verbinding heeft, dan kunt u lessen volgen, vragen stellen, huiswerk inleveren en reactie terug krijgen via email. Inmiddels zit het R.O.S.S./K.Y.T.T. wereldwijd.

 

*Waarom is studeren bij het R.O.S.S. en het K.Y.T.T. beter en effectiever?

Door de persoonlijke intensieve begeleiding vind het R.O.S.S van groot belang hoe u denkt en voelt tijdens de opleiding. Het R.O.S.S. houd hier altijd rekening mee. Wij hebben daarom ook open vragen en opdrachten (geen multiple choice vragen) zodat er een beter inzicht komt op u persoonlijke groei en inzichten.

 

*Zijn de levels bij de Kundalini Yoga opleiding apart te volgen?

Neen, wij hanteren alle levels in één studie. Dit is omdat wij als teacher opleidingsinstituut geen half werk willen afleveren. De Kundalini Yoga Studie zal u dan ook alles leren wat u nodig heeft om een goed docent te worden.

 

*Ik heb ergens anders een Kundalini Yoga opleiding Level 1 gevolgd mag ik dan een vervolgopleiding doen bij het R.O.S.S.

Ja, u mag een vervolg opleiding doen maar, u zult de gehele Kundalini Yoga K.Y.T.T. moeten volgen. Dit is omdat, wij onze eigen opleidingen uitgeven en niet de zelfde hanteren dan andere opleidings (praktijkscholen).

 

*Wanneer krijg ik mijn diploma?

Na het behalen van uw examen duur het twee weken voordat u de uitslag krijgt. Het diploma word via de post verzonden en, krijgt u automatisch bericht van het R.O.S.S. Bij het diploma zal ook het beroepsvereniging certificaat zitten van het Inc.- S.S.M.H.G.

 

*Hoe schrijf ik me voor de opleiding?

U kiest uw gewenste studie en vult uw gegevens in. Het R.O.S.S zal zo snel mogelijk contact met u opnemen voor de bevestiging van u studie, en controle van de gegevens. U hoeft daar niets extra's voor te doen.

 

*Studeren in het buitenland

Ook vanuit het buitenland studeert u eenvoudig bij het R.O.S.S./K.Y.T.T. - Het R.O.S.S. heeft veel studenten in België en andere landen. Zoals,, Amerika, Afrika, Nederlandse Antillen, Portugal, Italy, Spanje, Hongarije, Duitsland, Zweden, Canada, Peru, en nog heel veel meer landen. Bij studeren vanuit het buitenland dient u het lesgeld bij uw inschrijving te voldoen met een papieren versie. U betaalt een toeslag van 35 euro voor extra verzendkosten binnen Europa. Buiten europa 75 euro. Bij een gedownloade versie is gespreide termijn betaling wel toegestaan. Nadat uw inschrijving en betaling is ontvangen, sturen wij u het gehele lespakket per omgaande toe.

Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, ontvangt u per email een orderbevestiging. In het R.O.S.S bevestingingsformulier vindt u de betaalinstructie van de orderbevestiging.

 

*Heeft u nog vragen over studeren bij het R.O.S.S./K.Y.T.T. vanuit het Binnen en buiten Europa?

Neem contact op met de Whats app service - 0036-706124449

Of u kunt kiezen voor onze terugbelservice.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en wij zullen binnen 48 uur contact opnemen.

Of stuur een e-mail naar: onlinestudies@outlook.com

Examen

De opleiding wordt afgesloten door openboekexamens in de vorm van verplichte inzendopgaven. In de laatste inzendopgave zullen alle onderwerpen die zijn behandeld in de opleiding aan bod komen. Aan het afsluiten van de opleiding zijn derhalve geen extra kosten verbonden.

Vraag een studieverklaring aan

Is er geen examen aan de cursus verbonden, maar wil je wel een bewijs van de behaalde resultaten? Wanneer je alle opdrachten ter beoordeling hebt ingestuurd, kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. Studie verklaring met 6 of hoger.

Wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoe snel je studeert? Wil je alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven? Het kan bij de ROSS. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Maar zeker niet alleen, want je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Opdrachten insturen en vragen stellen kan op elk moment bij je eigen docent. En zijn vaardigheden een belangrijk onderdeel van de opleiding? Of dit ook bij jouw opleiding het geval is, lees je in de opleidingsinformatie op deze site.Tot slot krijg je bij de opleiding slimme online studietools voor effectieve, extra ondersteuning. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de ROSS de slimste weg naar een erkend diploma.

Maximale flexibiliteit

Studeren als de kinderen op bed liggen of in een “verloren” uurtje overdag? Bij de ROSS past de opleiding zich aan jou aan in plaats van andersom. Je bepaalt zelf waar je studeert, wanneer en hoe lang. Je verliest geen kostbare reistijd om naar een opleidingslocatie te gaan; je hebt gewoon een eigen docent die altijd voor je klaar staat en via de online leeromgeving snel antwoord geeft op vragen.

 

Meest gestelde vragen

Deze categorie is leeg.