Ervaringen bij het ROSS

Deze categorie is leeg.

Ervaringen insturen over studeren bij het ROSS

Beste Steven ik wil je enorm bedanken voor het lesgeven. Ik heb me diploma van Sjamaan vandaag binnen gekregen. Ik geef in December een workshop om Sjamanistische drums te maken. Ik heb al 18 aanmeldingen. Ik wou toch nog een bericht insturen voor de warme begeleiding van het ROSS. Sandra Koning uit Limburg

- Hallo ROSS

Doordat ik heel veel reis, heb of had ik nooit de mogelijkheid  om een opleiding als Kundalini te volgen. Door de Kundalini download versie heb ik de opleiding gewoon op mijn eigen laptop kunnen volgen. Het maakt niet uit waar ik ben, ik heb mijn Kundalini yoga opleiding bij me . Voor mij echt een perfecte oplossing zo kom ik toch aan me hoeveelheid yoga uren. Ik ben inmiddels bij Level 2 . - Rianne uit Hilversum

 

- O wat leuk ik kan nu mijn ervaring plaatsen. Na vier opleidingen en geslaagd te zijn wil ik hierbij het R.O.S.S. bedanken voor het lesgeven. Zeker voor de snelle huiswerkcorrectie dank jullie wel hiervoor . De volgende leraren zijn dan ook zeer speciaal voor mij. Samara Tamis , Steven Anderson, en Jenny Clarck . Freddy uit Hoorn.

 

 

-Een vriendin van me had het diploma Kundalini Yoga teacher behaald en nodigde ij uit voor een proefles. Dat vond ik zo verijkend, dat ik nu de opleiding zelf doe. Het voelt nu als een onderdeel van mijn dagelijkse dingen. 'S avonds huiswerk en leren, 's ochtends mijn oefeningen. heerlijk om mee wakker te worden. Op deze manier leren is dan ook echt een aanrader. Janine oude Pekela

 

- Hallo hier een bericht van Andere uit Enschede via de nieuwsbrief kreeg ik de mededeling om de mogelijkheid mijn ervaring te plaatsen. Ik wil hiermee aangeven dat ik al ruim 10 jaar aan meerdere yoga vormen deelneem , waaronder kundalini yoga. Het leek me geweldig om ook als leraar voor een klas te staan. Vorig jaar ben ik met de kundaline yoga teacher training begonnen via K.Y.T.T. - Ross De één op één begeleiding en de supersnelle afhandelilng van huiswerk (meestal binnen 48 uur) was ik in de mogleijkheid om binnen een half jaar deze opleiding af te ronden. Nu sta ik voor de yoga klas en had dit veel eerder moeten doen. Ik wil eigenlijk nog veel meer schrijven dit heeft me leven zo positief verandert en dat terwijl ik onderhoudsmonteur was bij huurwoningen. ROSS enorm bedankt en zeker voor de positieve begeleiding.

 

 

-Voor ik aan deze opleiding begon wist ik wel wat over het Mediumschap maar tijdens de opleiding heb ik zo veel geleerd. Ik dacht dat ik kon channelen maar bleek het al die tijd toch verkeerd aangeleerd te hebben. Nu kan ik echt channelen! Ik voel me ook meer geaard dan voor de opleiding. Hierdoor ben ik in staat om anderen te begeleiden. Ik wil jullie enorm bedanken voor het geduld en mijn vele vragen die allemaal beantwoord zijn. Joop uit Uihuizenmeeden.

 

- Ik ben blij dat ik de opleiding intuitieve ontwikkeling heb gedaan . Deze opleiding heeft me zo veel geleerd de opdrachten de oefeningen . Nu pas komt alles op zijn plek hierdoor kan ik ook andere mensen gaan helpen. Dank jullie wel veel liefs van Hanna

 

 

-Ik wil een bericht plaatsen over de opleiding EFT . EFT heeft mij echt een ander mens gemaakt . Ik was heel erg snel onzeker en verdrietig . Als iemand wat slecht zij trok ik dat meteen aan. Ik accepteerde mezelf dan ook helemaal niet zoals ik ben . Wat ik nu wel doe! Tussen de EFT moest ik vertellen en beschrijven hoe ik me voelde en wat me dwars zat . Ik bleef soms echt huilen ik moest echt heel veel verwerken . Ik ben vroeger op school heel veel gepest. Ik moest zinnen uitspreken en met oefeninen kloppen op me lichaam . In het begin heel raar en vreemd . Maar ik voelde me sterker en sterker worden. Ik kan echt zeggen dat EFT helpt . Na de EFT dat ik geslaagd ben ging er ook echt een wereld voor mij open ik voelde wat ik nooit eerder voelde . Ik heb nu inmiddels mijn eigen praktijk en wat me leraar ook vertelde dat ik het helemaal zelf heb gedaan . Zo zie ik het niet en daarom wil ik dan ook Anja verbrugge enorm bedanken voor alle steun en goede begeleiding zij heeft me echt door alles heen geholpen. Dank u wel hiervoor. Linda uit Rotterdam

 

-Beste ross ik vond het jammer dat ik niet met andere leerlingen kon praten over mijn ervaring over Sjamanistische Geneeswijze. Dit is me correct uitgelegd . Het één op één leskrijgen heeft inderdaad een positief effect . Doordat we nu commentaar kunnen plaatsen wil ik wel zeggen enorm bedankt voor het begeleiden Steven . Geerd uit Amsterdam

 

 

-De begeleiding die ik van het ross kreeg is echt perfect, ik ben zo goed geholpen met de opleiding Reiki dat ik nu Master heb behaald . Heel erg bedank aan Vera Tóth. Vriendelijk groet Jos Hambreek uit Zeeland.

 

-Ik heb ondertussen 3 opleidingen gedaan bij het R.O.S.S . Drie jaar geleden begon ik als onwennig individu met intuitieve ontwikkeling. Nu ben ik medium en Kundalini Master Ik ben sterker dan ooit te voren. Gr.Erik Diegem Belgie

 

-In 2010 begon met de volledige Reiki opleiding, omdat een vriendin zei dat ik het in me had. Niet wetende dat ik me 2017 Saarganjobaalja Meditatie en Healing Master mag noemen. Het zijn prachtige opleidingen, mooi en zeer duidelijk en ook betaalbaar. Hester Heerhugowaard

 

-Ik ben sinds 8 jaar weer woonachtig in Greven 65 km over de Nederlandse grens in Duitsland. Ik was op zoek naar een Yoga school voor leraren opleiding, maar das lastig hier in Duitsland. Delke week 1 of 2 keer naar NL was me echt te ver, Toen ik via Google , bij het R.O.S.S. kwam, was dit mijn oplossing. Gewoon lekker thuis, op eigen tempo en kreeg ook nog 1 op 1 begeleiding dat bracht me nog sterker. Ik ben enorm blij dat ik deze opleiding gedaan had binnenkort ga ik mijn eigen yoga school openen . Veel liefs van Claudia uit Greven.

 

-Hier mijn ervaring: Mijn ervaring begon 6 jaar geleden nadat de zaak van man failliet ging. Na 5 jaar financiele armoede was ik het toch echt helemaal zat. Ik besloot het roer om te gooien en wilde me meer en meer gaan ontwikkelen. Maar ik wist het even niet ik moest van 50 euro rondkomen in de week. Ik had een mail geschreven naar de klantenservice en ze vertelde mij dat er aanpassingen gedaan werden op de site met 9 betalingstermijnen. Dit was dan wel voor mijn te doen en besloot de opleiding Saarganjobaalja master te gaan doen. Ik ben bijna klaar en ben jullie zeer dankbaar . Iedereen kan worden wat hij of zij wil zodra je de kans maar krijgt. Ik vind het een perfecte regeling en zeker een aanrader . Judith de Groot uit Enkhuizen

 

-Ik bedank het R.O.S.S voor de begeleiding en alle zorg ik wist niet dat ik een ervaring in mocht leveren . Inmiddels een eigen Yoga School maar voor tijdelijk want we gaan emigreren naar Frankrijk daar gaan we verder Yoga geven. Nu hebben we al meer dan 65 leerlingen . Zodra we daar van begonnen zijn laat ik de website oploaden Namste Erika uit Coevorden.

 

-Mijn ervaring met de opleiding Mudra Yoga was als volgt: Ik heb echt al jaren last van PMS en prikkelbare darmsyndroom . De opleiding sprak me aan en wil graag avonden organiseren met mensen uit mijn omgeving. Ik voel me een stuk beter niet dat ik helemaal van mijn problemen af ben maar het werkt zeker. De avonden die ik ga organiseren zullen verschillende themas bevatten. Bedankt voor de begeleiding.  Karin vd vlught

 

- Van beroep ben ik  massagetherapeut ''Janneke de groot ' Ik werkte jarenlang op tijdschriftredacties. Daar haalde ik inspiratie uit de gesprekken met mensen die ik interviewde. Toch ontbrak er iets, ik zocht meer verdieping in spiritualisme en yoga
Ik masseerde wel eens vrienden en kreeg daar positieve reacties op. Zo begon het; Ik wou meer dan alleen dat en ik dacht ik ga Reiki doen. Na Reiki 1 volgde twee en vervolgens ben ik Master geworden. Nu masseer ik niet alleen maar ik heal nu ook mensen en dit geeft me echt voldoening. Spiritueel ben ik ook enorm gegroeid. Ik dank jullie dan ook echt van harte.

 

-Wat ik echt wil complimenteren is het volgde, ik heb verschillende thuis studies gevolgd en ook terug gezonden omdat , er niet goed word aangegeven hoe er begeleid zal worden. Ik hou van uitgebreid communiceren . Soms een grote ergenis van anderen maar om iets goed neer te kunnen zetten vond ik het heel belangrijk dat ik niet weer een opleiding trof met multipetoice vragen. Bah , daar heb ik echt een hekkel aan. Ik heb de opleiding Sjamaan gedaan hier bij het R.O.S.S en gelukkig werd ik eindelijk eens goed begeleid . Sorry hoor maar daar kunnen nog vele opleidingscentra een puntje van nemen. Inmiddels geslaagd en ik ga zeker kijken of ik de opleiding Voodoo ook nog ga doen . Bedankt groet Angela uit Zwolle.

 

- Ik heb een drukke baan en daardoor ook veel stress. Soms lukt het me even niet meer te concentreren toen een collega me vertelde doe eens aan Reiki. Ik ben eerst met Reiki 1 begonnen niet weten dat ik zou eindigen bij Reiki 3 ik ben echt helemaal besmet met het Reiki virus. En drukt ik kan nu een stukje terug nemen en mezelf daarin berusten en dat dankzij Reiki. Erg bedank voor de goede begeleiding. Judith uit Belgie

 

- Ik ben super blij en enthousiast over de opleiding kundalini yoga docent. De opleiding kwam voor mij op het juiste moment. Iets wat ik nog miste heb ik nu gedaan. De opleiding voor kundalini yoga docent. Ik heb nu mogen ervaren en leren wat ik nodig heb om de juiste balans te vinden en te houden. Het is een aanvulling allesomvattend op alles wat ik in mijn leven gedaan heb. Ik wil dit graag doorgeven aan anderen. Ik wil heel graag trainingen geven in Hongarije ik ben er klaar voor.Dankzij het R.O.S.S. en Samara Tamis heb ik de opleiding van kundalini yoga docent voltooid. Ik heb vertrouwen in dat wat jij en het R.O.S.S. neerzetten heel hard nodig is in de snelle tijd waarin we leven. Het reguliere met het complementaire verbinden het een kan niet meer zonder het ander.    

Annie van den Hombergh

-Leerling van het ROSS doet haar verhaal.

Ze wil graag anoniem blijven. Ik had geen structuur, geen bescherming, geen basis. Ik groeide op bij verstandelijk beperkte ouders ik draagde dat voor de rest van mijn leven mee. ‘Ik gaf mijn babybroertje ’s nachts de fles, omdat niemand anders dat deed.’

 

‘Ik stond in de overlevingsstand totdat..’

De moeder van anoniem (Maike)  voor het gemak (42) is verstandelijk beperkt. Ze kreeg Rosita toen ze 16 was, maar kon niet voor haar zorgen.

‘Als mijn moeder iets niet kon, deed ik het’

‘Voor mijn moeder was ik een levende pop. Ze verschoonde me en gaf me een flesje, maar genegenheid en geborgenheid kon ze niet te bieden. De eerste zes jaar woonden we bij mijn grootouders in, daar had ik het fijn. Maar wist niet wat geven en ontvangen van liefde was. Jarenlang liep ik bij psychologen en hulpverlender rond ik wist niet wat er met me aan de hand was. Veel dingen uit me jeugd had ik verdrongen. Vond het moeilijk om me te hechten zelfs bij me man. Toen ik te horen kreeg van een psycholoog (ik weet wat jouw kan helpen). Ga eens een cursus Reiki doen. Ik vond het bijvoorbaat niets ik dacht, ach dat is niets voor mij en wat kan Reiki mij nou helpen met een psychis probleem en een verdrongen probleem in me huidige leven. Nou ik kan vertellen alles. Dit heeft zo me wereld op zijn kop gezet. Door de cursus Reiki 1 gedaan te hebben , heb ik gelijk ook Reiki 2 en 3 gedaan. Nu ben ik Master en ik voel me beter als ooit. Ik weet nu alles veel beter te realitiveren en ben veel rustiger geworden.

Daarna heb ik Saarganjobaalja Master gedaan en andere vinden me een totaal anders mens. Men komt ook makkelijker naar me toe met vragen. Ik ben ook een eigen Healing praktijk begonnen. Ik ben supertrots op mezelf en natuurlijk heb ik dit ook bedanken aan het ross zonder jullie en jullie geduldt had ik het nooit gered. Ik hoop ook dat dit artikel word geplaats zodat anderen kunnen lezen dat je wel degelijk over problemen en trauma's heen kunt komen.

Ik wil wel graag anoniem blijven!

 

Nieuwsbrief ROSS

Abonneer u op onze nieuwsbrief: