Online Chakra Yoga Teacher Training

Chakra Yoga leraren opleiding - Papieren versie Nummer: 1778

Speciale aanbieding
Chakra yoga Teacher Training - Papieren versie Met de opleiding Chakra Yoga Teacher Training zal je...

Je prijs: € 595,00 € 299,00

Chakra Yoga leraren opleiding - Download versie Num:44401

Speciale aanbieding
Chakra yoga Teacher Training - Bestelbaar als Downloadversion Price 199,- euro   Met...

Je prijs: € 289,00 € 199,00

Iedere dag bewust leven

Stap voor stap , met volharding en liefdevol streven kun je het yogapad al wandelend leren kenen. Je neemt je lichaam bewust waar, je voeten als stevige basis, het bekken als wortel, de buik als plaats van ontslakking, de navel met aangename warmte, de vriendelijkheid van echte hart, de expressieve van het strottenhoofd. Voorhoofd en hoofd worden helder en de wervelkolom is soepel en gezond.

Met yoga verbetert je ook de waarneming van je ademhaling, traint je je zintuigen en door zelfobservatie kun je werken aan je individuele Chakra thema’s. Geleidelijk zal een liefdevolle harmonie ontstaan tussen lichaam, geest en  ziel. Door yoga wordt het lichaam soepel en worden de spieren opgebouwd, de geest krijgt heldere gedachten, de ziel tevredenheid en wachtigheid.

Samadhi is een prachtig doel van yoga, maar het zijn de kleine, dagelijkse inzichten die ons yogapad vormen. Begin met het zoeken van kleine inzichten ga je individuele pad van de Chakra yoga. Namaste is het Indiase woord voor goedendag, welkom en grote dank. En zo luidt ook de zin van de opleiding Chakra Yoga Teacher Training ROSS/KYTT

Namaste in de wereld van de yoga!

 

Chakra Yoga Teacher Training - Nu beschikbaar

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief: